Izvor: Press, 07.Jun.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neana iz Britanije ovog petka u KPTM-u

Jedan od najkvalitetnijih izvođača iz Velike Britanije Neana nastupiće u klubu KPTM ovog petka 8. juna s početkom od 23h. Domaću podršku ovom prilikom pružiće Flip, Thinker i Jackie D.
Neana je deo britanskog novog talasa izvođača koji izbacuju izrazito perkusivne tvrde klupske trake, spajajući grime,zvuk New Jersey club-a, kao i Baltimore club-a ili Chi Ghetto house.
Kao jedan od poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << članova Night Slugs familije, svojim DJ veštinama bez premca staje rame uz rame sa mnogo starijim artistima, pa ga sve češće bukiraju u Londonu (FWD», Plastic People, Bugged Out, Boiler Room), kao i širom Evrope.

Trenutno je stacioniran u Berlinu, a u Beograd se vraća da završi ono što je započeo svojom prethodnom posetom 2014. kao i da predstavi “Eraser”, EP koji je izdao ranije ove godine za Night Slugs.
Pored njega će nastupiti dva člana Mystic Stylez ekipe, Thinker i Jackie D koji je takođe deo čikaškog kolektiva TEKLIFE, a sa njima i beogradskoj publici dobro poznat DJ Flip.
Ograničen broj karata možete kupiti u Zaokretu u Cetinjskoj po ceni od 300 RSD, dok će cena karte na ulazu biti 400 pre 01H, a 500 RSD posle 01H.
Vidimo se 8.juna u KPTMu!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.