Izvor: Blic, 26.Nov.2021, 10:42

"Ne želi da misle da je s njim iz koristi" SVI DETALJI VEZE BRENINOG SINA I PEVAČICE Proslavili krsnu slavu u domu Živojinovića, a planiraju i putovanje

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene ne voli da se ističe u medijima, ali je njegov ljubavni život stalno u žiži javnosti. On je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu, a utehu je našao u atraktivnoj koleginici njegove majke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RASKINULA SA BRENINIM SINOM, PA ZAPALILA MREŽE NOVIM IZDANJEM Može li kraće? Poručuju joj: "Viktor je lud što te je OSTAVIO"

Izvor: Blic, 27.Nov.2021, 09:15

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović nedavno je raskinuo sa atraktivnom plavušom Sandrom Miljaković koja je sada "zapalila" mreže novom fotkom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.