Ne stidim se, plaćala sam prostitutke!

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne stidim se, plaćala sam prostitutke!

Bombastično otkriće pevačice - "brak mi se raspadao, pa sam plaćala ženama za intimne odnose".

Pevačica Lili Alen otkrila je na društvenim mrežama da je plaćala usluge "prijateljica noći" u trenutku kada joj se brak raspadao.

Lili će uskoro objaviti memoare, a na Instagramu je sa pratiocima podelila jedan od najsočnijih detalja.

"U knjizi ću opisati kako sam plaćala prostitutkama da spavaju sa mnom, jer sam bila izgubljena, brak mi se raspadao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i bila sam u postnatalnoj depresiji. Nisam ponosna na to, ali se ni ne stidim. Ne radim to više," napisala je pevačica.

"Mužu sam pisala čekove, ali nismo spavali zajedno"

Lili je navela da je to bilo 2014, nakon što je objavila album "Sheezus" i krenula na turneju. Godinu dana ranije, na svet je donela drugu kćerku Marni i nakon njenog rođenja bila u postnatalnoj depresiji.

U tom periodu, i njen brak sa Semom Kuperom počeo je da se "raspada", pa je Lili utehu potražila u zagrljaju plaćenih "prijateljica noći". Ovo priznanje je iznenadilo njene fanove, jer Lili do sada nije, barem javno, pokazivala naklonost prema istom polu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.