Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jan.2023, 08:33

Ne radi se samo o okupljanju svetskih lidera u Davosu: prostitutke hrle u švajcarski skijaški centar, rezervacije za seksualne usluge pljušte.

Globalna elita, koja se na samitu u Davosu bavi najvećim svetskim problemima, među kojima je i rodna nejednakost, podstiče rast prostitucije u švajcarskom skijalištu. Ime, traženje za seksualne usluge vrtoglavo raste svake godine tokom susreta svetskih lidera i tajkuna koji dolaze iz celog sveta.
Tokom petodnevnog samita u Davosu, koji je počeo 16. januara, praćenje je bila rezervisana u istim hotelima gde su se nalazili moćni šefovi države i njihovi zaposleni. ostaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
“Mein Beruf hat mich zur Relativistin gemacht. Eine prominente Hure vie ​​ich kann sich gar nichts anderes erlauben. Der Preis fur das Ausgehaltenverden von der Gesellschaft ist das Aushalten dieser Gesellschaft“
Letzte #Kolumne fur 2022. #Relativismus https: //t.co/jjL9po3piM
— Salome Balthus (@Salome_herself) 6. decembar 2022.
Jedna seksualna radnica po imenu Liana otkrila je da se oblači u poslovnu odeću kako ne bi istakla svoje šefove, uprkos tome što je prostitucija legalna u Švajcarskoj.
Ona je za Bild je rekla da se redovno vidi Amerikanca koji posećuje Švajcarsku nekoliko puta godišnje i nalazi se između 2.700 učesnika konferencija.
Liana naplaćuje oko 700 evra za sat i 2.300 evra za celu noć, uz naknadnu uplatu puta
Menadžer agencija za praćenje u Argau kaže da je već2 primila i rezervisala 111 zahteva i da očekuje još mnogo zahteva za usluge sledeće nedelje.
Ona je za 20 minuta rekla: „Neki takođe rezervišete praćenje za sebe i svoje zaposlene za zabavu u hotelskim apartmanima“.
Salome Baltus, seksualna radnica i spisateljica, napisala je na Tviteru: „Upoznavanje u Švajcarskom toku samita u Davosu znači gledati nosove obezbeđenja u hodniku hotela u 2 sata ujutr. u, potom deliti sa njima čokoladice iz restorana i ogovarati bogate „.
36-godišnjakinja je tokom celog samita boravila u hotelu u blizini Davosa, odbijajući da otkrijete ko su joj se pojavili. ali je pogledala: „Verujem mi, ne želim da ulazim u spor sa njima“.
Švajcarska policija je u istraživanjima Tajmsa otkrila da je najmanje 100 prostitutki otputovalo u Davo2 godine.
Jedan od zvaničnih vozača foruma rekao je da je pokupio seksualnu radnicu koja je tvrdila da je „šef prisilio da spava sa starijim klijentom u hotelu“.
Među temama o kojima će se raspravljati n a ovogodišnji samit uključuje rat u Ukrajini, globalne stope inflacije, klimatske promene i nejednakost.

BONUS VIDEO: Palma poslao prostitutku u sobu ambasadora
Pročitajte više

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.