Ne podnosite partnerove prijatelje? Vodič za zaštitu mira i odnosa

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Avg.2023, 06:30

Ne podnosite partnerove prijatelje? Vodič za zaštitu mira i odnosa

Home Među nama Veze Ne podnosite partnerove prijatelje? Vodič za zaštitu mira i odnosa Šta ako ne podnosite partnerove prijatelje? U svakoj vezi, dođe vreme kada morate da upoznate partnerove prijatelje. Ali poznanstvo nije uvek prijatno i nalazimo se u delikatnoj situaciji.
S jedne strane, želimo da izbacimo neke ljude iz života našeg partnera jer nam se ne sviđaju. S druge strane, bilo bi nepošteno stati između voljene osobe i njegovih prijatelja. Jer i mi imamo društveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << krug koji negujemo. Nekoliko saveta će vam pomoći da pronađete izlaz iz nevolje i sačuvate harmoniju u vezi.
Šta da radite ako ne podnosite partnerove prijatelje 1. Postavite granice Samo izbegavajte ultimatume u duhu “ili ja ili oni”. Partner ne treba da bira između vas i drugih ljudi koji su mu dragi, to će samo zabiti klin u vašu vezu. Čak i ako voljena osoba ostane s vama, može biti ljuta jer ste je stavili pred tako težak izbor. Umesto toga, postavite zdrave granice i dogovorite se koliko često ste voljni da viđate prijatelje svog partnera i koliko vremena želite da provedete s njima. Tako ćete manje komunicirati s ljudima koje ne podnosite, a vaš partner neće morati nikoga da žrtvuje.
2. Ohrabrite svog partnera da se druži s prijateljim bez vas Ako je voljenoj osobi stalo do vas i želi da budete srećni, može se podsvesno udaljiti od prijatelja koji vam se ne sviđaju. U početku će vam to igrati na ruku, ali kasnije će se najverovatnije pretvoriti u problem, jer će ostaviti gorak ukus. Dakle, kada prijatelji zovu vašeg partnera da se vidite svi zajedno, motivišite ga da ide na sastanke bez vas. U međuvremenu, možete ćaskati s prijateljima ili se pobrinuti za sebe. Na kraju krajeva, svakome je potreban sopstveni prostor, a prijateljstvo je važno bez obzira da li ste u vezi ili ne.
3. Ne dozvolite da prijatelji vašeg partnera postanu deo vaše veze Naravno, ako vas nešto u vezi s njima nervira ili brine, trebalo bi da o tome razgovarate sa voljenom osobom. Ali ostalo vreme, ne obraćajte previše pažnje na temu prijatelja. Pokušajte da manje razmišljate o njima i fokusirajte se na svoj srećan život s partnerom.
Šta učiniti ako se javi bivši: Prvo okrijte zašto se javlja…
Dan Rentea/gettyimages.co.uk

















6 grešaka koje uništavaju brak
Da biste sačuvali vezu, morate biti u stanju da priznate greške i ispravite ih na vreme. Kako to učiniti? Najpre postanite svesni gde grešite: 6 na…





































Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.