Ne plačite... JECAJTE! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne plačite... JECAJTE! (VIDEO)

Kris Evans: Zbogom Kapetane Amerika!

Glumac Kris Evans, kojeg se u poslednjih osam godina gledali u deset filmova kao Kapetana Ameriku, konačno je spustio štit!

Glumac je na Twitteru objavio da je završio snimanje poslednjih "Osvetnika" koji u bioskope stižu sledeće godine i rasplakao Internet:

"Zvanično sam završio snimanje četvrtog nastavka Osvetnika. Bio je emotivan dan. Bila je čast igrati ovu ulogu osam godina. Svima ispred kamere, iza kamere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << publici - hvala na uspomenama. Večno ću vam biti zahvalan", napisao je Evans na Twitteru, nakon čega je uslede odgovor kolege Rajana Rejnoldsa:

"Ne plačem. Jecam. Postoji razlika".

Oglasio se i Dvejn "Stena" Džonson, koji je Evansu zahvalio što je oživeo kultnog junaka na velikom platnu, nakon čega su reagovali fanovi Kapetana Amerike i Krisa Evansa.

Ovako:

"Zašto si to uradio? Golim rukama mi iščupao srce!"

"To je to - sad ću preplakati ceo film", ali i.... "Laže, vratiće se on".

Vratite se u ono vreme...



Izvor: YouTube/Scopian01

A, onda i OVOG susreta:



Izvor: YouTube/Zendam Masger

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.