Ne opterećujem se godinama

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne opterećujem se godinama"

Pevačica zakoračila u petu deceniju života. Na sceni i dalje pleni energijom devojčurka.

Jelena Rozga trenutno promoviše pesmu "Ostani", za koju je snimila i spot. U jeku promocije, ne govori samo o poslovnim izazovima već i o godinama, životnom iskustvu, ali i o tome da li mašta da se ostvari kao majka.

"Ne plašim se prolaznosti vremena. One najvažnije u životu su neprolazne, poput ljubavi, prijateljstva i kvalitetne muzike. Ima izvođača koji žive kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svoje pesme, zato se trudim da stvorim nešto što će trajati i odolevati vremenu", kaže pevačica za "Glossy".

Rozga otkriva da se nikada nije opterećivala godinama, jer one donose iskustvo.

"Neke stvaru su me nervirale i trošila sam zdravlje samo zbog toga, a danas je tih stvari manje. Danas ne trošim energiju i vreme na nebitne stvari i pogrešne ljude".

KAKO JE MONDO NALJUTIO JELENU ROZGU

O porodici mašta i smatra da ne mora žrtvovati karijeru da bi se ostvarila kao majka.

"Moguće je imati i jedno i drugo. Danas imamo puno primera uspešnih žena koje imaju porodicu. Sve se može kad se hoće. Što se mene tiče, naravno da želim porodicu, ali kad bude- biće".

Podsetite se Rozginog intervjua za MONDO TV



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.