Ne odvajam se od dečka, ali ga vešto krijem! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne odvajam se od dečka, ali ga vešto krijem! (VIDEO)

Lepa glumica o svom emotivnom partneru.

Glumica Jelena Gavrilović trenutno promoviše seriju "The Outpost", u kojoj igra jednu od glavnih uloga. Na njenom Instagramu videli smo "masu" fotki iz serije, ali ono što pratioci nisu videli je - slika partnera sa kojim je već godinu i po dana u vezi.

"Moj partner je diskretan, odmeren, bavi se poslom potpuno drugačijim od mog, ali uživa u ovome što ja radim. Stariji je od mene taman koliko treba, i spada u grupu ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji ne vole da se eksponiraju. Vešto ga krijem, ali se ne razdvajamo, stalno smo zajedno. Nikada u životu nisam provodila toliko vremena sa nekim, kao sada sa njim," rekla je Jelena za "Gloriju".

"Živimo zajedno od prvog dana, i lepo nam je. Naučila sam da bi trebalo biti strpljiv, jer prava ljbuav dođe kada joj se najmanje nadate. Imam 36 godina, nisam devojka iako mi je energija takva, i treba da imam partnera, životnog, najboljeg prijatelja koji je tu kada je potrebno, kada je teško. Dom nije mesto gde ste rešili da živite, već prostor sa osobom sa kojom delite život. Nije lako zabavljati se sa glumicom, ali prvi put u životu nisam morala ništa da objašnjavam, tako je to kada se duše prepoznaju," rekla je Jelena.

Pogledajte Jelenine odgovore na vaša najčešća pitanja...



Izvor: MONDO

...i MONDO podkast o seriji "The Outpost".



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.