Ne morate više da ih GULITE! Kako da za tren oka skinete ETIKETE sa flaša, čaša, tanjira i drugih predmeta koje ste kupili?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 15:56

Ne morate više da ih GULITE! Kako da za tren oka skinete ETIKETE sa flaša, čaša, tanjira i drugih predmeta koje ste kupili?

Na mnogim proizvodima koje kupimo, poput šolja, tanjira, flaša i slično, ostanu etikete koje je veoma teško kasnije skinuti. Čak i kada ih ogulite, desi se da deo ostane, sve zajedno sa lepkom, koji ne spadne čak ni tokom pranja sudova u mašini.

Postoji jedan sjajan trik koji će vam omogućiti da lako i brzo sve skinete.

U teglicu sipajte ulje, pa dodajte sodu bikarbonu (razmera otprilike 1:1). Sve dobro sedinite, do guste, kompaktne paste. Umočite krpicu u pastu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i istrljajte dobro ostatke nalepnice i lepka. Ako vam nakon ručnog skidanja, ostane mnogo nalepnice na proizvodu, pastu prvo nanesite na nju, pa ostavite da odstoji nekih 10-ak minuta, pa onda počnite sa trljanjem. Postupak će biti mnogo lakši kada pasta odstoji.

Višak smese slobodno sačuvajte u teglici, za neku narednu upotrebu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.