Ne igrajte se sa mojom trudnoćom!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne igrajte se sa mojom trudnoćom!

Pevačica potvrdila da je u drugom mesecu, ali kaže - u medijima se time ne bi trebalo igrati.

Pevačica Mia Borisavljević je u drugom stanju, što su "otkrili" tabloidi pa je bila primorana da o tome javno progovori ranije nego što je nameravala.

Baš kao i Nataša Bekvalac, i Mia je u veoma ranoj trudnoći, pa iz opravdanih razloga nije želela o tome prerano da priča.

"Komentarisaću kada budem imala dovoljno materijala za to, daću veliki intervju kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << budem o tome htela da pričam. To su jako lepe, ali i intimne stvari, i ne treba se u medijima igrati sa njima," rekla je pevačica za "Alo".

Njen dečko Bojan Grujić joj je i poslovni saradnik - par nastupa zajedno, ima i duet...



Izvor: YouTube

...a uskoro će pobeći od "frke" u medijima.

"Idemo u Tursku na letovanje, mada ja sam videla Šri Lanku i Maldive, posle toga, mogu i u banju da idem," rekla je pevačica.

Evo šta je Mia rekla za MONDO TV!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.