Ne bih bila sa matorcem!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne bih bila sa "matorcem"!

Pevačica o devojkama koje imaju znatno starije partnere i svom ljubavnom životu.

Pevačica Katarina Živković već neko vreme je "singl", a za domaću štampu je otkrila da li više voli mlađe, ili starije muškarce.

"Nemam nešto udvarača, jer kao javna ličnost, nosim određeno breme i ne može svako da se nosi sa svime što ide u paketu," rekla je ona za "Alo".

"Najveća sam zvezda"

"Kada bih morala da biram između dva top frajera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da obojica imaju sve što bi trebalo, ali da je jedan mojih godina, a drugi stariji, uvek bih izabrala mlađeg. Na stranu to što bi možda imao manje iskustva, svakako bih volela da mi bude bliži po godinama."

"Nemam ništa protiv devojaka koje mogu da budu sa znatno starijim partnerima, ali nekako sebe ne pronalazim u tome," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Katarina Živković: Ne bih mogla da budem u vezi sa znatno starijim muškarcem

Izvor: Story, 07.Mar.2018

Pevačica Katarina Živković već neko vreme je “singl”, a za domaću štampu je otkrila da li više voli mlađe, ili starije muškarce. – Nemam nešto udvarača, jer kao javna ličnost, nosim određeno breme i ne može svako da se nosi sa svime što ide u paketu – rekla je ona za “Alo”....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.