Navalila, pa se ispalila! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navalila, pa se ispalila! (VIDEO)

Učesnica rijalitija je uradila sve kako bi poljubila dečka, ali bezuspešno...

Gledaoci britanskog rijalitija "Love Island" su dobili osećaj pravog transfera blama kada je jedna od učesnica, Maura Higins, pokušala (neuspešno) da poljubi drugog učesnika Tomija Fjurija.

Auć.

Maura je prethodno već tražila od Tomija da je poljubi i iznervirala se kada je on odbio.

Međutim, to je nije sprečilo da nastavi da pokušava, pa je kad ga je ugledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako se sprema da zaspi na kauču, skočila na njega i na silu htela da ga poljubi.

Nesrećni Tomi je uspeo samo da okrene glavu, tako da je njen poljubac završio na obrazu.

Hiljadu i po dinara - hoćeš, nećeš?

"Izvinite, ali da je situacija obrnuta i Tomi je taj koji pokušava ovako da poljubi Mauru, zamislite koji bi to skandal bio?", komentar je jednog od gledaoca, dok su se drugi složili da bi devojka mogla malo da "iskulira".

Misica u rijalitiju (FOTO)

Pogledajte kako je to izgledalo:



Izvor: YouTube/Love Island

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.