Nataša Kovačević objavila autobiografiju!

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević objavila autobiografiju!

Srpska košarkašica, simbol volje, snage i upornosti, predstavlja knjigu "Koraci".

Teška saobraćajna nesreća dovela je u centar pažnje, njena borba učinila je junakinjom, a povratkom na teren dokazala je da je sve moguće ako se ne predajete. Hrabra srpska košarkašica pre dve godine je izgubila nogu nakon stravične saobraćajne nesreće u Mađarskoj.

Nataša Kovačević prošle sezone je završila igračku karijeru, a ove je preuzela odgovornu funkciju predsednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << KK Crvena zvezda. Ipak, teško je i uvek će biti teško predstaviti je samo kao sportiskinju i kao funkcionerku.

Paralelno sa radom u klubu, ona je aktivna i na drugim poljima. Studira na dva fakulteta i upravo je objavila autobiografiju nazvanu "Koraci", u izdanju "Vukotić medije".

Nataša je u knjizi simboličnog imena opisala prve korake, ali i najvažnije - one na terenu, u reprezentaciji, Zvezdi, i dirljive prve korake dok je učila da hoda sa protezom.

Ovako je izgledalo kada je Nataša bila gošća naše redakcije!

A ovo je trenutak kada je prvi put stala na parket posle nesreće.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.