Nastasić: Čast mi je što sam ponovo

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić: Čast mi je što sam ponovo

Fudbaler Srbije Matija Nastasić rekao je danas da mu je čast što se vratio u reprezentaciju i dodao da očekuje dobre rezultate i dobru atmosferu u ekipi.
Naša kladionica nudi kvotu 2.00 za pobedu Srbije nad Italijom uz manje od 160 postignutih poena.
Meni je velika čast i zadovoljstvo što sam ponovo deo reprezentacije, osećaj je fenomenalan, doći na okupljanje i videti sve te ljude. Hvala Bogu sad sam ovde i drago mi je što mogu da pomognem igračima na terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ima malih promena ali to nje ništa strašno, očekujem dobre rezultate i prvenstveno dobru atmosferu u ekipi – rekao je Nastasić novinarima u Staroj Pazovi.
Nastasić se vratio u tim Srbije otkako je na mesto selektora postavljen LJubiša Tumbaković.
– Mi smo ovde, možda nema nekih igrača koji bi mogli da budu deo reprezentacije u ovom trenutku, ali za reprezentaciju je potrebno da igraju najspremniji u datom momentu pošto nemamo mnogo vremena i treninga za pripremu utakmica. Svi znamo šta nas očekuje, šta je pred nama i treba da gledamo napred a ne šta se dešavalo u prošlosti.
Nastasić je rekao da mu je bilo drago što ga je Tumbaković posetio u Nemačkoj, gde su se upoznali i obavili pozitivan razgovor.
– Igračima to mnogo znači, atmosfera je bitna i poštovanje. Ako budemo imali sve to, to je ozbiljan preduslov za dobar rezultat u budućnosti. Osećam se kao i pre, svaka utakmica za reprezentaciju je velika. Čast mi je i zadovoljstvo što opet mogu da budem deo reprezentacije.
Naveo je da se u sredu posle treninga u Šalkeu nije se osećao kako treba i da je imao virus zbog čega nije trenirao četvrtak i petak, ali da se sada dobro oseća.
On je u prethodnih godinu dana sarađivao sa ukupno četiri trenera i selektora.
Nijednom igraču ne odgovara da menja toliko trenera u kratkom vremenskom periodu, pošto se taman naviknete na jedan stil i jedne zahteve trenera a onda dođe do promene i morate da se navikavate na druge. Na nama je da prihvatimo zahteve svakog trenera i da probamo što pre da se prilagodimo, tu se pokaže kvalitet igrača – rekao je Matija i dodao da najviše voli da igra na poziciji štopera.
Fudbaler Šalkea rekao je da je jaka konkurencija u odbrani u srpskom timu.
– Dobro su igrali prethodnih godinu dana, pratio sam utakmice reprezentacije. Svi smo zdravi, spremni i motivisani, a na selektoru je da odluči ko će igrati. Ko god bude igrao daće maksimum, najmanje je bitno ko će biti na terenu, a najvažnije je da ostvarimo dobar rezultat.
Reprezentacija Srbije u subotu od 20.45 na stadionu “Rajko Mitić” igra protiv Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
– Poznajem ih dosta dobro, timski su izuzetno jaki, individualno ne treba trošiti reči, imaju igrače na vrhuncu i mlade u usponu i neće biti nimalo lako. Moramo da odigramo kao tim pametno da pripremimo dobro utakmicu.
On je dodao da očekuje veliku podršku sa tribina.
Svi znamo u kakvoj situaciji se nalazimo, atraktivan je protivnik i sigurno će to privući navijače da dođu na stadion da navijaju za Srbiju. Očekujem veliku podršku navijača, nadam se da će se utakmica razvijati u takvom toku da neće biti potrebe da gubimo i da splasne podrška, da ćemo im dati povoda da pružaju što jaču podršku i na kraju da se svi zajedno radujemo – rekao je Nastasić.

The post Nastasić: Čast mi je što sam ponovo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.