Nastao vrisak: Jala Brat gurnuo ženu na koncertu u Zagrebu!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastao vrisak: Jala Brat gurnuo ženu na koncertu u Zagrebu!

Jala Brat i Buba Corelli, atrakcija iz Bosne i Hercegovine koju obožavaju stotine hiljada tinejdžera iz svih delova regije, napravili su pravu pometnju na ovogodišnjem Rujanfestu u Zagrebu.
Jala Brat je objavio snimak s prepunog zagrebačkog koncerta na kojoj je očigledno da su Hrvati ludi za Jalom i Bubom, a fanovi su u videu primietili da je Jala gurnuo ženu koja je stajala ispred kada je krenuo među euforičnu publiku.
“Zašto si gurnuo ovu ženu ispred pozornice?”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pitao ga je jedan fan, a ostali su se priključili optužbama da je Jala bio pregrub prema nesrećnoj ženi koja mu se našla na putu.








View this post on Instagram















HVALA ZAGREBE AAAAAAAAA ❤️ @bubacorelli
A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on Sep 13, 2019 at 1:41pm PDT


Jala se nije oglašavao o ženi koju je maknuo s puta prema obožavateljima i nije poznato o kome se radi.
The post Nastao vrisak: Jala Brat gurnuo ženu na koncertu u Zagrebu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.