Naslednici srpskog podzemlja ulaze u rijaliti!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednici "srpskog podzemlja" ulaze u rijaliti!

Mladići čiji su očevi "harali" ulicama Beograda navodno će dobiti astronomske honorare da uđu u rijaliti.

Domaća štampa prenosi da su u pregovorima oko ulaska u Zadrugu 3 mladići čiji su očevi bili vođe "surčinskog klana".

"Alo" saznaje da produkcija pregovara sa Mirkom Šijanom, sinom pokojnog vođe "surčinskog klana" Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske. U pregovorima su i sin Ljubiše Buhe Čumeta, Nikola Buha, i Dejana Milenkovića Bagzija, Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milenković.

"Mirka su planirali i za prethodne sezone, ali je oba puta bio sprečen da prihvati ponudu. Sada traži astronomski honorar, ali ima i nekoliko posebnih zahteva. Osim istih honorara za Nikolu i Nemanju, on traži da sa njim uđe još barem pet bliskih drugova, kao i da mu svakodnevno budu omogućeni telefonski pozivi, što je praktično nemoguće. Takođe je tražio da se ostalim učesnicima zabrani da mu pominju majku i sestre," navodi izvor blizak Šijanu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KAKVA EKIPA U ZADRUZI 3! Šijanov, Bagzijev i Čumetov sin TRAŽE da uđu ZAJEDNO za VELIKE HONORARE

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2019

Mirko Šijan, sin pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske, planiran je kao jedan od učesnika “Zadruge 3”, ali je on tokom pregovora sa produkcijom istakao da će potpisati ugovor samo ukoliko pored njega pozovu ostale sinove vodećih članova nekadašnjih klanova,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.