Našla se u centru ljubavnog skandala

Izvor: Press, 29.Maj.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našla se u centru ljubavnog skandala

Najveće iznenađenje u svetskom šoubiznisu ovog maja donela je veza Bele Torn (20) i Skota Disika (33). Bivša zvezda Diznijevih serija pre nekoliko godina je drastično (po mnogima i prerano) promenila imidž i okrenula se provokativnim stajlinzima. Nastavlja u istom ritmu, pa i još jače. Glumica je juče u Majamiju usred bela dana uslikana u brushalteru.
foto: zena.blic.rs
Za vezu Bele i Skota >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saznalo se pre nekoliko nedelja. Disik koji je donedavno bio sa Kortni Kardašijan (sa kojom ima troje dece) poznat je po svojim brojnim aferama, ali je romansom sa glumicom iznenadio i one koji do detalja poznaju njegov ljubavni život.
Paparaco fotografije na kojima su njih dvoje zajedno, zajednička putovanja i bliski susreti prate poznati par. Ali status " u vezi" ne smeta ni Beli ni Disiku da nastave sa ludim žurkama. Provod u Majamiju samo je jedan od njih.
U sapunici koja se odvija pred načim očima važno mesto zauzima i Kortni (38) koja, na iznenađenje mnogih, javno uživa u ljubavi sa dečkom Janisom Bendjimom (23).
I da se pomiri sa bivšim partnerom, ne bi bilo nikakvo čudo, jer je njihov odnos od početka ispunjen raskidima i pomirenjima. I od početka je javan. Pitanje da li se i ovi ljubavni trouglovi dešavaju smao zbog marketinga ne može da se miomoiđe, a ako je na njega odgovor da, onda je jasno da rijaliti zvezde u trci za popularnošću i novcem nemaju nikakve granice.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.