Izvor: Blic, 19.Dec.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša pevačica je šokirala priznanjem da je TRUDNA i da joj je bivši napravio dete, a sada je on izneo svoju stranu priče I UOPŠTE JOJ SE NEĆE SVIDETI

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila priča da je pevačica Mina Kostić u drugom stanju. Iako se prvo mislilo da je reč o lažnoj informaciji, Mina je istakla da je to tačno.

- Ne znate da sam trudna ja? Evo, već četvrti mesec. Nosim sina, zvaće se Aleksandar. Ne, stvarno, istina je! Trudna sam sa Igorom! Ono što šalješ u univerzum, to ti se i desi. Što bih ja sad s ovim, s onim imala dete... I drugo ću imati s njim – završila je Kostićeva.

Sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za "Puls online" Igor izneo svoju stranu priče koja se nimalo ne poklapa sa iskazom žene sa kojom već ima ćerku Anastasiju.

- Mene je iznerviralo što je tako nešto lupila, pa sam to sam napisao u afektu. Jesam burno reagovao i bio grub, ali morao sam da demantujem vest da je trudna sa mnom, jer me je zvalo 50 prijatelja, 20 novinara, digla se velika frka - objašnjava pevač.

Bio je i iznerviran i njenom izjavom da imaju seksualne odnose s vremena na vreme i zbog toga je, takođe odlučio da joj žestoko odbrusi. Šta je rekao o njihovom odnosu, saznajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.