Napuštena kuća sama pozvala policiju!?

Izvor: S media, 30.Apr.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napuštena kuća sama pozvala policiju!?

Jedna kuća zapostavljena od strane svog vlasnika, pozvala je upomoć.

Zapuštena kuća u Masačusetsu, mesecima izložena poplavama iz napukle cevi, alarmirala je policiju telefonom. I to sama, bukvalno.

Lokalni list Sejlem njuz izvestio je da je policija primila poziv od kuće u mestu Marblhed.

Objašnjenje za ovaj čudan događaj je bilo da je voda izazvala kratak spoj u telefonskim instalacijama, pa je telefon sam od sebe uputio poziv policiji.

Nasmejani >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bebac (VIDEO)

Isterivanje duhova u parlamentu!

Za dlaku izbegao smrt! (VIDEO)

Ono što nije do kraja jasno je kako je telefon izabrao baš broj policije, pošto se isti nije nalazio u memoriji telefona.

Policajci su poslati u kuću u kojoj su našli potencijalno toksičnu buđ. Cev koja je izazvala poplavu verovatno je pukla tokom zime i curela jako dugo.

Policija nije uspela da stupi u kontakt s vlasnikom kuće koji, prema rečima rođaka, često putuje.

S obzirom na to da se kuća "sama snašla", vlasnik nije bio ni potreban. On u svakom slučaju može da bude ponosan što ima tako "pametnu" kuću.

(MONDO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.