Izvor: Blic, 22.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napuštam javni život

Napuštam javni život

Boško Jakovljević, lucidni maneken i voditelj najgledanije ružičaste emisije 'Sav taj pink' i ', ima u planu da se povuče u ilegalu, odmori od voditeljskog posla, i u julu odseli u neke lepše i toplije krajeve. Pored toga, odlučio je da siđe sa manekenskih pista i mesto ustupi nekim novim mlađim nadama.

- Omatorio sam za manekenski posao! A i tu su neki novi klinci i treba im pružiti šansu. Iskreno, malo sam se zasitio svega... i popularnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i javnog života u Srbiji. Mada moram priznati da sam prezadovoljan emisijom 'Sav taj pink', jer je veoma kvalitetna i dopada se ljudima. Meni je to najbitnije. Imamo kvalitetne goste, kroz naš studio su prošli velikani domaćeg glumišta, estrade, kkulture i politike. Sve je to super ali ja ipak želim da se odselim u inostranstvo i živim život običnog čoveka. Čim otpujuješ 'preko', upoznaš se sa ljudima iz inostranstva, vidiš njihov temperament i način razmišljanja shvatiš da u Srbiji nešto nije u redu. Popularnost u Srbiji mi zaista mnogo smeta - otkriva Boško Jakovljević.

Ipak, popularnost iako ponekad smeta zaista je lepa, kako kaže Boško i ima svojih dobrih strana.

- Ranije, dok sam bio mlađi, dešavalo mi se da devojke prilaze, traže broj telefona, ali sada ne dozvoljavam ljudima koje ne poznajem da mi se toliko približe. Zato je sve bolje kad pobegneš u inostranstvo - otkriva Boško.

Povezivali su ga mnogim uspešnim damama iz javnog života, pripisivali mu razne afere... tračevi ga definitivno nisu zaobilazili... Ipak, o njegovom privatnom i ljubavnom životu se malo zna.

- Pa o tome ne želim toliko pričam. Imam svoju ljubav i dobro mi je. Ne volim da mi se javnost meša u privatnost, jer sam se par puta opekao. Kad si poznat i uspešan, ljudi sve što znaju o tebi žele da zloupotrebe, tako da je bolje neke stvari sačuvati za sebe. Milica Čule

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.