Napraviću ludu žurku

Izvor: Blic, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napraviću ludu žurku

Ljubiša Stojanović Luis, poznati muzičar, nastupiće na dočeku Nove godine na Trgu Krajine u Banjaluci. On je najavljen kao zvezda večeri, što ga posebno raduje, i kaže za „Blic" da će dati sve od sebe da napravi dobru atmosferu.

- Veoma me raduje što ću za Novu godinu imati koncert upravo u Banjaluci, između ostalog, zbog toga što sam ja banjalučki zet. Publika u Republici Srpskoj me izuzetno voli i stalno mi stižu pozivi za koncerte i druženje, pa upravo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga hoću da se svi dobro zabave. Pevaću poznate pesme koje publika dobro zna, a biće i novih koje će izaći na mom novom albumu - kaže Ljubiša Stojanović Luis i dodaje da sa nestrpljenjem čeka izlazak novog albuma „Gipsy jazz", koji samo što se nije pojavio u prodaji. Popularni muzičar nedavno se vratio iz Švedske gde je nastupio na vorld mjuzik festivalu.

- To je prestižan festival, koji se održava u jednom malom mestu nedaleko od Stokholma. Veoma sam dobro primljen tamo i zaista lepe utiske nosim sa tog festivala - priča Luis i kaže da sledeće godine neće učestvovati na „Beoviziji", gde je poslednji put pevao sa „Flamingosima".

- To su malo drugačiji festivali od ovih na kojima ja inače nastupam. I ovo što sam bio na „Beoviziji" ispala je glupost, jer se u sve to umešala i politika, tako da se neću skoro prijaviti na neki domaći festival - zaključuje Luis.

Pored njega, za Novu godinu na Trgu Krajine nastupiće i banjalučki bendovi „Kart blanš", „Saund bit", kao i Marija Šestić, Jelena Šukalo i Aleksandar Makarić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.