Nanošenje senke za oči “pantyhose” tehnikom: Makeup koji osvaja svet!

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 20:30

Nanošenje senke za oči “pantyhose” tehnikom: Makeup koji osvaja svet!

Home Šminka Oči Nanošenje senke za oči “pantyhose” tehnikom: Makeup koji osvaja svet! Stvari izgledaju veoma seksi kada su u pitanju skorašnji beauty trendovi, a ovde kao rezerva lepote je nanošenje senke za oči “pantyhose” tehnikom koje ćete uskoro videti na svima!
Makeup tehnika ide tagom trenda prozirnog odevanja kojeg zvezda izgleda ne mogu da prevaziđu. Svi, od Lizzo do Kendall Jenner, su za, i to sa dobrim razlogom. Ali što je još važnije, volimo da vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kako to rade poznate dame. Florence Pugh , na primer, bila je glasni zagovornik pokazivanja kože, ne zbog muškaraca ili bilo koga drugog, već zato što joj je udobno i ponosna na svoje telo i želi da se oseća seksi.
Dakle, bilo je samo pitanje vremena kada će se lepota uključiti u ovu providnu akciju. Otuda, “pantyhose” (engl. najlon čarape) senke za oči nude prozirni veo boje, slično providnim pčarapama, samo preko kapaka.
Za suparniji, grublji pogled na look, najbolje je da se držite mat boja u dubljim nijansama crne, sive i braon boje, pomešanih preko očiju i raspršenih za završni sloj koji i dalje omogućava da se goli kapci probiju. Mrlja prozirne senke duž donje linije trepavica i nekoliko slojeva maskare za definiciju pomažu da savršeno završite izgled.
lepotaizdravlje.rsErstudiostok/iStock/Getty Images Plus via Getty Images





































Senke za oči koja vas čine starijom
Šminka je zaista magičan instrument. Podmlađuje i u ulepšava. Međutim, ako se koriste pogrešne, senke za oči mogu stvoriti suprotan efekat.
U neki…

















Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.