Nakon završetka rijalitija Mina Vrbaški razvezala jezik: Raskrinkala prostituke u Zadruzi!

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon završetka rijalitija Mina Vrbaški razvezala jezik: Raskrinkala prostituke u Zadruzi!

Njene reči su izazvale pravu buru i nebrojene oprečne komentare, neki su se trudili da je razumeju, neki su je oštro kritikovali, a ona je otkrila da nije jedina iz “Zadruge 2” koja se time bavila. – Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto devojaka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju. Znam provereno da se one bave prostitucijom. Imam svoje izvore sa kojima sam bila, slučajno oni nekog znaju. Oni su mi sve potvrdili i ja sve znam – oštro je poručila Mina i dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kako su njeni najbliži reagovali na njeno priznanje: – Mama i ja još nismo pričale o svemu, nismo komentarisale moje priznanje i nije me kritikovala. Pričaćemo za jedno dve – tri godine, kada se sve slegne. Mina kaže da nije zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju, ali da to planira da ispravi i da se u drugačijem svetlu pokaže u “Zadruzi 3”. – Nadam se da će tada biti mnogo bolje. Mama podržava moju ideju za ponovni ulazak, ona bi volela da sam tamo, da može konstantno da me prati i da vidi gde sam i šta radim, što baš i ne može u spoljnom svetu – navodi ona i dodaje da sada svakoga dana radi na sebi: – Jedva sam čekala da izađem da se promenim i poradim na sebi. Mislim da se na meni vidi da se pozitivno menjam i da napredujem. More
The post Nakon završetka rijalitija Mina Vrbaški razvezala jezik: Raskrinkala prostituke u Zadruzi! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.