Nakon smrti 12-godišnje kćerke roditelji pronašli pismo koje će rasplakati i one tvrda srca!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jan.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon smrti 12-godišnje kćerke roditelji pronašli pismo koje će rasplakati i one tvrda srca!

Roditelji su nakon smrti pronašli pismo koje je ona sama sebi napisala, ali sebi kakva će biti za deset godina. Nije izdržala.

Dvanaestogodišnjakinja Tejlor Smit umrla je 05. janura i napustila svoje roditelje, prijatelje i porodicu. Preminula je usled komplikacije zapaljenja pluća. Roditelji su nakon smrti ćerke pregledali njene stvari i pronašli koverat na kojem piše da ga ne treba otvarati do 13. aprila 2023. godine kao i da ga može otvoriti samo Tejlor Smit. Tejlor u pismu pita “sebe u budućnosti” da li je završila srednju školu i da se, ako nije, obavezno vrati po diplomu. Jesmo li letele avionom, koji smo smer na koledžu. Sada želim da budem advokat!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.