Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 10:28

Nakon skandaloznih snimaka na kojima SRPSKI REPER UDARA DEVOJKU PATIKOM U GLAVU, Desingerica i Pljugica provociraju Slobu Radanovića: Ovo je bio nizak udarac

Pevač Sloba Radanović reagovao je na skandalozne snimke sa nastupa srpskih repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) na primorju, na kojima se vidi kako Desigenrica blagim pokretima kontinuirano udara patikom u glavu devojku iz publike, kojoj je dao mikrofon u ruke i koja peva u tom trenutku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Udaranje devojke u glavu je njeno krštenje": Kontroverzni reper nakon skandaloznog nastupa šokira, za Slobu Radanovića kaže da je ljubomoran

Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 09:49

Kontroverzni reperski dvojac Desingerica i Pljugica ne prestaju da šokiraju javnost svojim nastupima, a poslednji u nizu izazvao je oštru osudu javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.