Nakon seks skandala - svadba?

Izvor: Mondo, 04.Sep.2017, 05:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon seks skandala - svadba?

Pevačica žarko želi da obuče venčanicu i prošeta do oltara

Nikol Šecinger (39) se nedavno našla usred seks skandala kada su hakeri objavili njene inimne video snimke, fotografija i seksi prepiske koje je vodila sa dečkom teniserom Grigorom Dimitrovim.

Izgleda da je ovaj incident samo ojačao njihov odnos, pošto je pevačica nagovestila da bi uskoro mogla da se čuju svadbena zvona.

"Volela bih da se udam jednog dana. Potrebno mi je venčanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << moje venčanje. Mislim da će nebesa zapevati kada se ja udam", rekla je Nikol za "The Sun" što je odmah podgrejalo tračeve da se uskoro sprema da kaže sudbonosno "da" teniseru.

Šutnuo je zbog Marije Šarapove?

Međutim, njen portparol je nakon toga istakao da iako bi pevačica želela da se uda u nekom trenutku u budućnosti, to ipak nije nešto o čemu razmišlja sada.

Možda se ipak predomisli kada pogleda svog dečka:

Putting my agent to work // @chrisgmccormack

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Nov 17, 2016 at 2:21pm PST

#latenightworkout

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Nov 7, 2015 at 3:23pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.