Nakon raskida veze od 6 godina, poznata pop pevačica u zagrljaju drugog

Izvor: Press, 10.Jan.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon raskida veze od 6 godina, poznata pop pevačica u zagrljaju drugog

Po svetskim medijima se ovih dana šuška da pop pevačica Demi Lovato ima novog dečka. Naime, on je slikama na društvenim mrežama otkrio da se među njima nešto dešava.
foto: superzena.b92.net
Mnogi fanovi su bili tužni kada je pevačica Demi Lovato raskinula vezu od šest godina sa glumcem Vilmerom Valderamom u junu prošle godine. Oni su ostali u dobrim odnosima, a oko raskida nisu pravili famu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << po medijima. Život ide dalje. Demi nije do sada otkrivala ništa o svom ljubavnom životu, ali njen još nezvanični “dečko” jeste.
Naime, bokser Guilherme “Bomba” Vaskonselos je na svom Instagram profilu postavio par fotografija sa Demi i stavio u opisu slike emotikon “srce”. Izgleda da su oni zajedno slavili Novu godinu. 

Da li je Guilherme samo Demin obožavaoc ili pak prijatelj, na fotografijama deluje da su srećni i nasmejani oboje. Ostaje nam da vidimo da li će Demi potvrditi ovu vezu.
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.