Nakon odnosa u bazenu, KRALJ ostavio rusku misicu!

Izvor: Mondo, 17.Jul.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon "odnosa u bazenu", KRALJ ostavio rusku misicu!

Bivši malezijski kralj razveo se od ruske mis lepote, samo šest meseci nakon što je abdicirao zbog "seksa u bazenu", i nedelju dana nakon što su dobili sina.

Foto: Beta/AP Photo/Yam G-Jun

Bajka sa sultanom Muhamedom V od Kelantana (50) okončala se za Rianu Oksanu Vojevodinu Gorbanenko (27), razvodom koji je uz to usledio samo nedelju dana nakon što je ona rodila sina.

Do razlaza je došlo uprkos tome što je nekadašnja Mis Moskve i zvezda ruskih TV >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rijalitija stalno isticala na društvenim mrežama kako su oni srećan par, piše britanski tabloid "Dejli mejl".

Do razvoda je došlo jednako iznenadno kao što je došlo i do venčanja, obnarodovanog svadbom u ruskoj prestonici prošlog novembra, čime su bili zatečeni i brojni Malezijci.

Oženio se lepom Ruskinjom, odbacio kraljevstvo

Razvod je zvanično registrovan na dan 1. jula a obavljen je u Singapuru nešto ranije (22. juna). To je tačno mesec i jedan dan nakon što je par dobio sina Lea.

Prema sadržini dokumenta, izgleda da ga je pokrenuo bivši monarh, piše "New Straits Times" iz Kuala Lumpura.

Rotirajući kralj

Malezija je ustavna monarhija sa veoma neobičnim sistemom izbora kralja. Naime, kralj se bira na pet godina između vladara devet malajskih država i to na bazi rotacije. Muhamed V je prvi monarh koji je abdicirao otkako je ta muslimanska zemlja dobila nezavisnost od Velike Britanije 1957. godine. Kralj ipak ostaje vladar svoje zemlje Katalan, gde je sultan.

Naime, u dokumentu stoji termin "talak", i to čak tri puta, a on označava najteži i nepovratni oblik razvoda u islamu.

Neobično i neočekivano venčanje obavljeno je 7. juna prošle godine na muslimanskoj ceremoniji koja nije objavljena u javnosti, a glamurozna svadba (ali halal, bez alkohola), je bila 22. novembra u jednoj koncertnoj sali u Moskvi. Prethodno je mlada prešla na islam.

Sam Muhamed V je posle toga abdicirao sa trona Malezije (ali je ostao vladar provincije Katalan) nakon što su objavljeni video snimci "seksa u bazenu" njegove izabranice u jednom TV rijalitiju.

Da je brak pri kraju moglo se naslutiti iz povlačenja dozvole da se "izvesna osoba" oslovljava javno sa "Permaisuri of Kelantan", "Raja Perempuan Kelantan", "Sultanica Kelantan" ili "Kraljica od Kelantana", bez posebne dozvole dvora.

U nedavnim postovima na društvenim mrežama, bivša misica je pisala na engleskom i ruskom da veruje da će njen sin biti "kralj Malezije", ali na posebnim postovima na malajskom jeziku pominje samo sina kao budućeg vladara Katalana.

Koliko se bivša misica nije snašla u ulozi kraljice pokazuju i kritike koje je javno pred razvod uputila na račun muža: "Muškarac koji zaista voli ženu će učiniti sve za njegovu voljenu. Ljubav i brižnost su osnova za jaku i zdravu vezu", ili "Dobar muž će se interesovati kako se ona oseća i brinuti o njoj ako je umorna".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.