Najvernije žene rađaju se u ova 2 znaka: Ne švrljaju, ali i ne praštaju

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 14:50

Najvernije žene rađaju se u ova 2 znaka: Ne švrljaju, ali i ne praštaju

Kada su zaljubljene, i ne pomišljaju da prevare partnera, a isto očekuju i zauzvrat.

Najgora stvar koja se nekome može desiti u vezi je preljuba. Uvek strepimo od toga da li će nas partner prevariti, a često nakon toga usledi raskid ili razvod. Razlozi zbog kojih ljudi varaju su raznolili, a zanimljivo je da je jedno istraživanje otkrilo da žene najčešće varaju muškarce koji im ne pomažu u kućnim poslovima.

S druge strane, astrolozi tvrde da ženama rođenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u dva horoskopska znaka preljuba nije ni na kraj pameti.

Bik

Žene rođene u znaku Bika su izrazito moralne i iskrene, pa nikada ne bi napravile ništa što se kosi s njihovim pravilima, te tako ni prevarile supruga ili dečka. Vernost im je najvažnija tačka u vezi, pa iz istih razloga preljubu i ne opraštaju.

Devica

Iako deluju hladno, kada su zaljubljene žene Device su preplavljene emocijama i u potpunosti su posvećene svom suprugu ili dečku, toliko da i ne primećuju druge muškarce. A zbog ljubavi kojom obasipaju svoje partnere obično ni njima preljuba ne pada na pamet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.