Izvor: Blic, 14.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći sam papučar u Srbiji

Najveći sam papučar u Srbiji

Obožavam svoju ženu. Toliko je volim da se to rečima ne može opisati. Ja sam najveći papučar u Srbiji i ponosim se time. Presrećan sam što sam imao tu sreću da nađem ženu svog života i da zbog ljubavi postanem papučar - kaže Dača Ikodinović, vaterpolista, na početku priče o braku sa Natašom Bekvalac.

Ljubav između pop zvezde i čuvenog vaterpoliste, koja je 29. jula prošle godine, nakon dve godine zabavljanja, krunisana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brakom, jedna je od najlepših i najstabilnijih u našem džet-setu. Njih dvoje će oko 10. marta dobiti i ćerkicu, a Dača Ikodinović se sprema za još jedno tetoviranje.

- Pored Natašinog lika na ramenu i imena moje ćerke Andree, uskoro će se pojaviti i ime koje ćemo dati bebi. Nataša je divna trudnica, nije razmažena i izgleda prelepo. Zaista! Nije se nimalo promenila niti ugojila, ima samo ogroman stomak. Nije što je moja žena, ali ja stvarno nikada u životu nisam video lepšu trudnicu! Žao mi je što ne želi da se pojavljuje u javnosti za vreme trudnoće, jer bih ja baš voleo da svi vide kako je lepa - zaljubljeno priča Dača Ikodinović, a na pitanje koji je recept za uspešan brak, kaže:

- Ljubav i ljubav i ljubav, zatim poštovanje i poverenje. Poverenje je veoma bitno, a Nataša i ja bezgranično verujemo jedno drugom. Da li smo ljubomorni. Pa... jedno od nas jeste (smeh). Nataša je ljubomorna. Ženski mozak u sve ulazi mnogo dublje nego muški. Muški mozak ne može da ni da pomisli ono što ženski može da smisli. Ja nisam ljubomoran i potpuno joj verujem. Zamislite na šta bi to ličilo kada bih joj skakao za vrat svaki put kada pročitam neku izmišljenu glupost o njoj. Potpuno joj verujem.

Dača kaže da Dan zaljubljenih ne proslavljaju.

- Valentinov dan je katolički praznik, a ja kao Srbin, pravoslavac, ne slavim ga. Čestitam svojim prijateljima katolicima njihov Božić, ali prosto ne slavim nijedan praznik koji nije pravoslavni, pa tako ni 14. februar. Nataša i ja slavimo Dan zaljubljenih svaki put kada provedemo lepo veče u nekom restoranu.

Na pitanje ko kome nosi kafu u krevet, Ikodinović odgovara:

- Smešna mi je ta lažna slika koju parovi po časopisima stvaraju o sebi, a posle nekoliko meseci pukne veza ili brak. Dakle, niti Nataša ustaje pre mene da bi mi spremila sendviče, niti ja njoj kupujem cveće da bih joj dokazao ljubav. Ja nju jednostavno volim. Obožavam je, i to je to - priča Dača.

Kažu da kompromisi i sitna odricanja čine jednu vezu uspešnom i stabilnom. Ali Ikodinović tvrdi da su se Nataša i on od samog početka idealno uklopili, te da nijedno nije moralo da menja navike.

- Mi smo jedno drugo zavoleli baš takve kakvi jesmo i baš zbog toga što smo takvi kakvi smo. Niko od nas nije gazda, o svemu razgovaramo i zajednički donosimo odluke. Savetujemo jedno drugo, dopunjujemo se - kaže Dača.

Ikodinovićeva ćerka Andrea je dobro prihvatila Natašu i njih dve se lepo slažu, a Natina porodica obožava Daču.

- Sa tastom, Dragoljubom Bekvalcem, imam mnogo zajedničkih tema, naravno, najčešće razgovaramo o sportu... A tašta mi je super. Stvarno imam najbolju taštu na svetu - kaže Ikodinović.

S. Stanković Nataša: Dača i ja nismo romantični O romantičnim trenucima u braku Nataša je nedavno ispričala:

- Nismo imali neke posebne romantične trenutke koje bih prepričavala. Mi smo užasno praktični i tu nema mesta korpama punim cveća i serenadama. Kada bi mi muškarac poklonio ružu, ja mu se sutra definitivno ne bih javila na telefon. A ni Danilo nije taj tip, pa nisam morala to posebno da mu objašnjavam. Ukusi nam se podudaraju: ne volimo slatkiše, izbegavamo testo i sve što goji. Nedeljom, po tradiciji, idemo kod mojih na ručak, na mamine vojvođanske đakonije. Čak i kada sam ja na putu, Dača ne preskače taj ručak. Stefan Kapičić i Miranda Viđak Mali rođendan naše ljubavi

- Ovo je već drugi Dan zaljubljenih koji provodimo zajedno. Za nas je to apsolutno simpatičan praznik koji predstavlja jedan mali rođendan naše ljubavi. Iako se svaki dan potpuno posvećujemo jedno drugom, danas ćemo napraviti intimnu atmosferu. Iznenadiću je tako što ću joj putem 'Blica' reći: Miranda, moj život bez tebe ne bi imao smisla - kaže Stefan. Nataša Vukoje i Nemanja Rnić Svaki dan iskazujemo ljubav

- Nemanji i meni je skoro svaki dan Dan zaljubljenih. Non-stop jedno drugom nešto poklanjamo i iskazujemo ljubav. Naravno da ćemo obeležiti ovaj dan jer smo zaljubljeni, ali ćemo večeras ići na košarkašku utakmicu Partizana. Spremam mu poklončić iznenađenje, ali ne smem da otkrijem šta je to - priča Nataša. Dalibor Andonov Gru i Danica Prvulović Cveće je neizbežno

- Ne spremamo neku posebnu proslavu za Dan zaljubljenih, ali ćemo ga svakako obeležiti uz neku romantičnu večeru ili ručak. Pošto je Danica u devetom mesecu trudnoće, ne možemo nekim super putovanjem da obeležimo ovaj dan, jer oboje volimo da putujemo. Iako ne mogu da vam otkrijem šta ću joj pokloniti, cveće je neizbežno - kaže Gru. Tijana Dapčević i Milan Dapčević Piće se rakija i 'pelinkovac'

- Mi ne slavimo Dan zaljubljenih zato što je to katolički praznik, ali zato slavimo Svetog Trifuna koji je zaštitnik vinogradara, narodski rečeno, zaštitnik pijanaca. Zato ćemo se danas zajedno dobro napiti. Najverovatnije će se piti rakija i 'pelinkovac' - kaže MIilan.

priredila: M. radojković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.