Najveći hit sezone – ovaj odevni predmet stoji svakom i ide uz sve

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021, 07:22

Najveći hit sezone – ovaj odevni predmet stoji svakom i ide uz sve

Crne, bele, sive, bež, roze… Nosimo ih u svim bojama i odlično se kombinuju uz sve što nam padne na pamet. Rolke su potpuni hit već nekoliko sezona unazad.
Foto: Shutterstock
A sem što odlično izgledaju njihova prednost je u tome što se izuzetno lako kombinuju uz sve što vam padne na pamet, a evo i najboljih kombinacija sa rolkama.
Rolke i haljine Rolka će haljini koja nije prikladna za dan dati potpuno drugačiji izgled i učiniti je savršenim zimskim stajlingom. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Rolke i farmerke Savršena kombinacija za dane u kojima nemamo vremena i energije da previše mislimo o odevnoj kombinaciji. Ako ovaj stajling upotpunite kaišem, izgledaće još bolje.
Foto: Shutterstock
Rolke i mini suknje Pravilo da uz mini suknju ne idu dekoltirani gornji delovi, rolka podiže na viši nivo. Doza glamura i elegancije kojom odiše ovaj stajling učiniće da sigurno budete primećene.
Rolke i čizme iznad kolena Čizme iznad kolena nije uvek lako ukombinovati, a da ne izgledate kao da ste pošle u izlazak. Rolka ovo rešava u sekundi, a kombinaciju možete upotpuniti suknjom, pantalonama, farmerkama… Sve će izgledati odlično.
Foto: Shutterstock
Rolke i trenerke Ove sezone izuzetno popularne trenerke od trikotaže, odlično se slažu uz rolke, a ako uklopite idetničnu boju, nema greške. Patike ili čizme, na vama je da izaberete, i jedno i drugo će izgledati odlično.



The post Najveći hit sezone – ovaj odevni predmet stoji svakom i ide uz sve appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.