Izvor: Blic, 01.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše žene su naše, pa Ruskinje

Najlepše žene su naše, pa Ruskinje

Mnogi su mislili da Lane Gutović, jedan od naših najzabavnijih i najboljih glumaca, mrzi žene.

- Ne mrzim žene i ne mogu da komentarišem mišljenje svake budale. Ja volim da se šalim i zezam i baš me briga šta neko misli o tome. Mene anegdote koje pričam ispunjavaju i mislim da uveseljavaju narod, a prevashodno mi je najbitnije da su meni zanimljive. Posao glumca je satkan od izazova i razočaranja, kao i život, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam se na svašta navikao. Mnogo puta sam se razočarao u sve i mislim da je pravo pitanje za mene kada me je nešto očaralo - priča Lane. Inspiraciju za anegdote dobija iz životnih situacija, ljudi, literature koju čita, i sa raznih putovanja na koje stalno ide.

- Pre neki dan sam se vratio sa jednog velikog putovanja, obišao sam Tunis, Australiju, Egipat, Siriju... Proputovao sam ceo svet i mogu slobodno da kažem da su naše žene najlepše, a iza njih su Ruskinje. M. Č.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.