Najlepše frizure ako nosite naočare: Mladalačke i ženstvene

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jan.2024, 19:30

Najlepše frizure ako nosite naočare: Mladalačke i ženstvene

Ako nosite naočare, možda se pitate koja bi vam frizura najbolje pristajala. Prikupili smo za vas najlepše frizure ako nosite naočare.
Idealne kratke frizure za žene preko 50 godina koje nose naočare kreirane su ne samo u skladu sa oblikom lica već i sa oblikom naočara. Naočare mogu biti moderan aksesoar (a ne samo medicinsko pomagalo) koje daje lični pečat stajlingu. Holivudske dive Kejt Kepšo, Ema Tompson, Meril Strip i Dajan Kiton pokazale su svetu da su godine samo broj svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sjajnim frizurama i odgovarajućim okvirima!
A ništa ne menja sliku tako efikasno kao frizura. Frizerka Džoan Osterberg poznata je po perfektnom uklapanju frizura uz naočare. Reč je o trendi, ženstvenim, mladalačkim frizurama koje su prosto savršene. Ako vas interesuje koje su to frizure, nastavite da skrolujete.
Najlepše frizure ako nosite naočare: Neodoljive su… Ako imate prosedu i kovrdžavu kosu Ovo je prelepi teksturirani bob – savršena frizura za dame koje imaju sedu i kovrdžavu kosu. Opuštena, zabavna, mladalačka frizura koja odlično pristaje uz naočare i skida godine. Lako se stilizuje, a da bi uvek izgledala dobro, treba da se šišate na svakih 4 do 6 nedelja.
Raščupana piksi frizura Ako nosite naočare, razmislite o čupavoj piksi frizuri koja je vrlo popularna, moderna i laka za održavanje. Bočni pramenovi sakrivaju okvir naočara, a dodavanje teksture vizuelno čini kosu punijom. A to je jako važno, jer se svima nama smanjuje volumen kose kako starimo.
Tonirani piksi Bez obzira na godine, uvek treba da izaberete frizuru sa kojom se osećate fantastično. Ako želite nešto moderno i atraktivno, birajte kratki, tonirani piksir. Koristite plavi toner kako biste uklonili nepoželjne žute tonove koji se javljaju na sedoj kosi.
Dugi piksi Ovo je tako lepa, opuštena, mladalačka frizura koja savršeno ide uz naočare. I uz to se lako održava.
Piksi bob sa pramenovima Ako nosite naočare i želite da promenite frizuru, ovaj stil je savršen ako želite da izgledate mlađe.
Ženstveni bob Neuredni bob sa razdeljkom sa strane, možda je baš frizura koja će vam savršeno pristajati ako nosite naočare. Mladalačka frizura koja daje volumen tankoj kosi.
deniskomarov/gettyimages.com
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.