Najgora?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgora?! (FOTO)

Rada Manojlović iskreno o komentaru bivšeg dečka Momira Gajića da više nikada ne bi bio s pevačicom.

Pevačica Granda Radmila Manojlović, nedavno je prekinula trogodišnju vezu s košarkaškim trenerom Momirom Gajićem.

Nedugo nakon raskida Radu su povezivali s bivšim dečkom Milanom Stankovićem, a Gajića sa glumicom Jelisavetom Orašanin. Pevačica je demantovala obe veze, braneći čak bivšeg da je on samo prijatelj s Jelisavetom ...

Gajić se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije oglašavao o raskidu do nedavno, i sve što je rekao se svodi na "nikada više sa pevačicom". Ovaj komentar je povredio Radu Manojlović, koja je "Exkluzivu" priznala da je zbog toga što je bila dobra, ispala glupa.

"Uvek ja na kraju ispadnem ta koja je kriva, koja je najgora. Neka to budem i sad. Ako je neko bio s tobom tri godine u vezi, ne tri dana, već tri godine, onda je tom nekom nešto i odgovaralo", rekla je Rada i otkrila šta je naučila iz ove veze.

"Naučila sam da ću od sada verovati svom instinktu. Nikada me nije prevario, ali sam ga ovoga puta sklanjala pod tepih. I meni je žao mene - kada si dobar, onda si mnogo glup. Dobar i glup, dobar i iskorišćen i dobar i najgori".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.