Najgluplji kriminalci na svetu

Izvor: Dzungla.org, 13.Maj.2012, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgluplji kriminalci na svetu

Nije lako biti kriminalac, bar ne 'uspešan'. Ovi momci su živi dokaz da je i za kriminal potrebno bar minimum inteligencije i po koji kliker u glavi.

Nekada jako popularan serijal 'World's Wildest Police Videos', u kome je publika imala priliku da gleda najluđe policijske potere, krađe, provale, pokušaje pljačke - ponovo će početi da se emituje, a producenti serijala su tim povodom napravili malu kompilaciju najzanimljivijih, ili da kažemo najglupljih kriminalnih pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << koje su zabeležile policijske ili sigurnosne kamere širom sveta.
Emitovanje serije prekinuto je pre više od deset godina, ali gledaocima su sada obećane nove epizode i nove 'doze' uzbudljivih auto jurnjava, herojskih podviga policajaca i, naravno, glupih kriminalaca koji nisu samo uhvaćeni na delu, već i ovekovečeni kamerama.
Pogledajte.

(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

VIDEO: Najgluplji kriminalci na svijetu

Izvor: Cafe.ba, 13.Maj.2012

Nije lako biti kriminalac, bar ne uspješan. Ovi momci su živi dokaz da je i za kriminal potrebno bar minimum inteligencije i po koji kliker u glavi.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.