Najgluplje izjave u 2010.

Izvor: Blic, 22.Dec.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgluplje izjave u 2010.

Kada poznate ličnosti otvore usta da nešto kažu, obično slušamo, ali postoje i situacije u kojima se smejemo. Evo zvezda koje su u 2010. od sebe napravile predmet poruge zbog izuzetno glupih izjava.

Prins

Legendarni muzičar je sigurno sebi na vrat navukao muzičke producente, zvezde, svetske lidere i običan narod kada je početkom godine izjavio da su dani Interneta odbrojani.

- Gotovo je s Internetom. Ne vidim zašto treba da dam svoju muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Ajtjunsu" ili bilo kome drugom. Neće da mi plate unapred za to, a onda se ljute kada ne mogu da dobiju šta hoće.

Pink

Prošlog meseca pop zvezda je javno podržala roditelje koji tuku svoju decu i pokazala svoje viđenje discipline. Pink je inače trudna, pa bi bilo dobro da joj se klinac kada poraste sklanja s puta.

- Mislim da roditelji treba da ubiju boga u deci. Moj otac me je zakucavao za zid i to je jedini razlog što sam još živa.

Džon Majer

U intervjuu koji je dao "PlejbojU” ovaj pevač i kompozitor je imao nekoliko smešnih izjava, ali favorit je ona u kojoj je objasnio da dok je izlazio sa crnkinjama nije sa njima imao seks.

- Moj penis je rasista. Imam Beneton srce i penis Dejvida Djuka. Počeću da izlazim s devojkama odvojeno od mog penisa.

Keša

Nadamo se da će se ova 23-godišnja pop zvezda držati pevanja i divljanja po žurkama, umesto da se prikloni holivudskom trendu bavljenja politikom.

- Zapravo ništa ne čitam, jer imam utisak da "hejteri” stvarno vole da mrze javno, a oni koji vole, to rade tiho. Zato ne slušam i ne gledam ništa.

Dejvid Arket

Pošto je u radio emisiji otkrio da je počeo mnogo da pije od kada se pre nekoliko meseci razišao od supruge Kortni Koks, kao i da je tokom jednog pijanstva Toma Kruza oslovio sa Šon, Arket je rešio i da sa svetom podeli šta trenutno traži u ženi.

- Kortni je rekla da neće da mi bude mama. Meni sada u stvari treba mama. Treba mi devojka koja će da mi donosi supicu i da se brine da li sam dobro.

Žizel Bundšen

Najplaćenija svetska manekenka dala je nadu svim budućim mamama kada je opisala svoj porođaj sa sinom Bendžaminom prošlog decembra.

- Ništa nije bolelo. Čak ni malo”.

Mel Gibson

Jedan od većih bisera Mela Gibsona ove godine bio je kada je uvredio bivšu devojku Oksanu Grigorjevu tako što joj je poručio da ona nema prijatelje, a onda je dodao da ih nema ni on.

- Nemaš nijednog j.....g prijatelja osim mene, i odnosiš se prema meni kao prema gov...u. Zato sam tako j....o ljut, zato što nemam prijatelje!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najgluplje izjave poznatih u 2010.

Izvor: CrveniTepih.com, 22.Dec.2010

Kada poznate ličnosti otvore usta da nešto kažu, obično slušamo, ali postoje i situacije u kojima se smejemo. Evo zvezda koje su u 2010. od sebe napravile predmet poruge zbog izuzetno glupih izjava. Prins Legendarni muzičar je sigurno sebi na vrat navukao muzičke producente, zvezde, svetske lidere...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.