Najbrža sam od svih voditeljki u Srbiji!

Izvor: Mondo, 10.Nov.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbrža sam od svih voditeljki u Srbiji!

Ili barem tako za sebe kaže ova lepotica

Voditeljka Irina Vukotić svakog jutra poželi brojnim gledaocima uspešan početak dana. Šarmantna plavuša već drugu sezonu na televiziji "Happy" zajedno sa Milomirom Marićem vodi "Dobro jutro, Srbijo".

"Ustajem u 5:30 i onda počinje spremanje kao da sam na maratonu. Mislim da bih odnela pobedu među voditeljkama jutarnjeg programa u brzini kojom se spremam, a sve zato što ustanem u poslednji minut. Čak ni kafu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne pijem kod kuće, već me moja divna šminkerka dočeka u šminkernici sa kaficom", otkrila je Irina za "TV Alo".

Najlepša srpska TV lica (ANKETA)

Ona je dodala da nisu popularni samo u Srbiji...

"Naša najvernija publika su gledaoci koji vole da se nasmeju ujutru, da čuju priče ljudi koji su često nepravedno zapostavljeni, kao i aktuelne događaje. Imamo dosta gledalaca i u inostranstvu, javljaju se iz Amerike i iz cele Evrope. Čula sam da smo u Hrvatskoj i Makedoniji omiljeni voditeljki par i to prija, jer onda dobiješ vetar u leđa", istakla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.