Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 18:30

Najbolji cvetni parfemi za 2024: 7 nezaboravnih mirisa

Ako postoji jedna kategorija parfema koju bismo opisali kao klasičnu, to bi bila cvetna. A koji su najbolji cvetni parfemi za 2024?
Ne postoji ništa lepše od mirisa kvalitetnog parfema. Naročito cvetnog. Parfimeri su odabrali najlepše cvetne parfeme za 2024. koje možete nositi tokom cele godine.
1. Ellis Brooklyn FLORIST Unutar mat ružičaste staklene bočice je svež, pun buket mirisa. Đurđevak, tuberoza, gardenija, jasmin i orlovi nokti stvaraju bujnu aromu i miris >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koji dugo traje. Ali obavezno prvo testirajte parfem pre nego što ga kupite, jer kao će se miris razvijati zavisi prvenstveno od hemije vaše kože.
2. Fine’ry Magnetic Candy Ovo je miri u koji ćete se odmah zaljubiti ako volite cvetne parfeme. Note šećerne vune i pomela trenutno stvaraju praznični ambijent nalik karnevalu sa slatkom i sočnom aromom koja nije preterano slatka. Dok se u suvom delu može pohvaliti zašećerenom notom ljubičice koja miriše na čisto i sveže.
3. Creed Spring Flower Creed je jedna od najluksuznijih mirisnih kuća u svetu, tako da nismo iznenađeni elegancijom ovog mirisa, koji je smešten unutar jednako prelepe ružičaste staklene bočice. Inspirisan Florom, rimskom boginjom proleća, opojni parfem otvara se notom svetlucavih citrusa, koa se razvija u svog imenjaka — smelo belo cveće.
Sve ovo je predivno izbalansirano sa šapatom breskva-kajsije i drvenih nota, čineći veoma dobro zaokružen i sofisticiran cvetni parfem. Kao i mnogi iz Creed-a, ovaj miris je bogat, tako da ima odličnu postojanost i intezitet. Idealan parfem za hladnije prolećne dane i večernje izlaske.
4. Versace Dylan Purple Dve reči: voćni šampon. Ovaj parfem miriše upravo tako — čist, oštar, sočan cvet u kojem želite da se okupate. Kruška, bergamot i gorke narandža evoluiraju u zvezdu parfema (i inspiraciju za ljubičastu bočicu), freziju, koji nudi sopstvenu voćnu aromu nalik na jagode.
5. Phlur Missing Person Delikatni cvetovi ciklame i nerolija pomešani su sa mekim mošusom i drvetom kako bi se napravio blago puderast, suptilno seksi i potpuno intiman parfem. Međutim, pošto je tako mekan i čist miris, ne traje dugo.
6. Initio Parfums Atomic Rose Atomic Rose je prava seks bomba. Koristi dve vrste ruže (bugarsku i tursku), egipatski jasmin i vanilu kako bi stvorio opojan, baršunast miris koji je topao, bogat, popustljiv i pomalo drzak, zahvaljujući dodatku svetlucavog bergamota. Snažan, zavodljiv parfem koji nokoga ne ostavlja ravnodišnim. Zljubićete se na prvi miris.
7. Kayali Déjà Vu White Flower 57 Mešavina jasmina, gardenije, tuberoze, vanile, sandalovine i kašmira obara s nogu. Budući da je parfem prilično jak, nije dobra ideja da ga nosite po vrelom i sparnom vremenu, a nije pogodan ni za skučene, zatvorene prostorije kao što su kancelarije.
LightFieldStudios/gettyimages.com


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.