Najbolje pesme milenijuma

Izvor: Dzungla.org, 02.Jun.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje pesme milenijuma

Muzički magazin NME izabrao sto numera koje su (do sada) obeležile 21. vek. Na prvom mestu je pesma 'Crazy in love' pevačice Bijonse.

Uredništvo magazina NME sastavilo je listu pesama koje su obeležile muzičku scenu od 2001. godine do sad, na kojoj je prvo mesto pripalo hitu iz 2003. godine, prvom singlu sa solo albuma Bijonse Nouls 'Dangereously in love'.
Ovaj album je proglašen za najuspešniji (komercijalni) uspeh godine koji je nagrađen sa pet Gremija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> Na drugom mestu našla se pesma sastava MGMT ('Time To Pretend'), trećem benda The Strokes ('Hard To Explain'), a u prvih pet su se plasirali još M.I.A. sa pesmom 'Paper Planes' i Andre 3000 sa pesmom 'Hey Ya'.

U prvih deset su ušle i numere 'House of jealous loves' (The Rapture), 'Golden Skans' (Klaxons), 'Out of time' (Blur), 'Rebelion' (Arcade Fire) i 'A certain romance' (Arctic Monkeys.
Listu sto najboljih možete pogledati OVDE.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.