Nagrade za najbolje seksi scene

Izvor: Dzungla.org, 01.Mar.2012, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade za najbolje seksi scene

Sajt Mrskin.com koji se bavi golotinjom poznatih, napravio je listu “Anatomskih nagrada”. Ovo je već 13. takva lista, a u različitim kategorijama se takmiče glumice koje su nage osvanule u serijama i filmovima.
Gola nada godine

Pobednica: Adison Tajlmlin u “Kalifornikaciji”
Gubitnice: Niki Velan u “Hall Pass”, Emilija Klark u “Igri prestola” i Lora Vigins u “Shameless Hannah Ware in Boss”.
 
Prvo skidanje
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << />
Pobednica: Ejmi Rosum u “Shameless”
Gubitnice: Lejk Bel u “How to Make It in America”, Emili Brauning u “Uspavanoj lepotici”, Runi Mara u “Muškarci koji mrze žene” i Bjanka Kajlič u “30 Minutes or Less”.
 
Najbolje grudi

Pobednica: Lejk Bel u “How to Make it in America”.
Gubitnice: Kirsten Dans u “Melanholiji”, Adison Tajmlin u “Kalifornikaciji”, Ejmi Rosum u “Shameless” i Bjanka Kajlič u “30 Minutes or Less”.
 
Najbolja guza

Pobednica: Natali Emanuel u “Misfits”.
Gubitnice: Karla Guđino u “Elektra Luxx”, Mariza Ramirez u “Spartak: Bogovi arene”, Kejtlin Robertson u “Boss” i Elena Anaja u “The Skin I Live In”.
 
Najbolji torzo 

Pobednica: Džejm Marej u “Spartak: Bogovi arene”.
Gubitnice: Evan Rejčel Vud u “Mildred Pierce”, Emili Brauning u “Uspavanoj lepotici”, Keri Maligan u “Shame” i Polijana Mekintoš u “The Woman”.
 
Najbolja serija

Pobednik: Igra prestola.
Gubitnici: Shameless, Spartak: Bogovi arene, Boss, Californication.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.