Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2023, 22:48

Nagrada "Ružica Sokić" uručena glumici Hani Selimović u pozorištu Atelje 212

Nagrada "Ružica Sokić" za najbolju ulogu u sezoni, koja se od 2014. godine tradicionalno dodjeljuje 14. decembra, na dan rođenja legendarne glumice, uručena je Hani Selimović na ceremoniji u Ateljeu 212.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

I ona nije odolela čarima plastične hirurgije: Anica Dobra podmladila lice, a komentari na račun njenog novog izgleda samo pljušte (foto)

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Dec.2023, 03:30

Lice Anice Dobre vidno podmlađeno. U Ateljeu 212 danas je glumici Hani Selimović dodeljena nagrada fondacije Ružica Sokić, a dodeli je prisustvovala i njena koleginica Anica Dobra. Još od prvih uloga, Anica je postala jedna od omiljenih srpskih glumica, a pored neospornog talenta i njena lepota...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.