Naglasite lepotu očiju

Izvor: Dzungla.org, 24.Dec.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naglasite lepotu očiju

Osnovno pravilo je da odgovarajućim senkama istaknete boju očiju i tako im date prirodniji izgled

Plave oči
Koristite plave, sive, ružičaste, srebrne, ljubičaste, narandžaste, zlatne i karamel nijanse senki. Ako koristite plavu senku, poželjno je da bude u nijansi koja je tamnija od vaših očiju. Za večernju šminku najbolje je da kombinujete svetlije i tamnije tonove.
Zelene oči
Naglasite ih tokom dana senkom u boji lešnika, breskve >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ili svetloljubičastom, zlatnom i bež nijansom. Uveče vaš izbor mogu da budu i tamnija ljubičasta, zelena, smeđa, pink ili boja šljive.
Tamne oči
Za dnevni mejk-ap birajte tople tonove ružičaste, braon, bež, zlatne i boju šampanjca. Ovim očima uveče više pristaju metalik, bronzane, bakarne, tamne zelene i plave nijanse. Ova boja očiju veoma je zahvalna i za kombinovanje više tonova, svetlijih i tamnijih, tako da se možete poigrati kako želite.
 
(Izvor:Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.