Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 12:01

"Nada iz Čikaga mi je platila za INTIMNE ODNOSE, morao sam da popijem da bih legao s njom": Folker izneo šok detalje u javnost: "Imala je love, kupila mi je sat od 7.000 dolara"

Pevač Mile Kitić je godinama u braku sa pevačicom Martom Savić. Njih dvoje imaju i uspešnu ćerku, Elenu Kitić koja važi za jednu od najvećih zvezda mlađe generacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Plaćala mi je za intimne odnose, morao sam da popijem da bih legao sa njom" Mile Kitić šokirao priznanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024

Ne krije da u svakom momentu ima ljubavnicu...Pevač Mile Kitić već godinama je u braku sa Martom Savić. Njih dvoje su dobili ćerku Elenu Kitić, koja je veoma uspešna u muzičkom svetu...Mile retko govori o svom privatnom životu, ali jednom prilikom je otkrio kada je prvi put imao intimne odnose...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.