Nada Macura u rijalitiju?

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura u rijalitiju?

Potvrdila da je dobila ponudu!

Najpoznatija lekarka u Srbiji, odnedavno i TV lice, dobila je ponudu za učešće u rijalitiju Zadruga, koji počinje 6. septembra na Pinku.

Doktorka Nada Macura je za domaću štampu potvrdila da je dobila ponudu, ali nije otkrila da li je prihvatila niti druge detalje.

"Tačno je da sam dobila ponudu, ali je to sve što ću reći, nemam drugi komentar," rekla je Macura za "Alo".

Domaća štampa prenosi i da se novopečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << voditeljka neće naći pred kamerama prvog dana, već je njen ulazak planiran za kasniji datum.

Prema domaćim medijima, više od stotinu potencijalnih učesnika potpisalo je ugovore i snimilo "profile" za predstavljanje gledaocima, ali će biti uvođeni u različitim terminima. Prve večeri trebalo bi, navodno, da vidimo čak četrdesetak njih!

Pogledajte još - SVE o rijalitiju

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ne ulazim u rijaliti!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 08:23

Nada Macura demantuje da će se 6. septembra naći u Zadruzi...Najpoznatija lekarka u Srbiji, odnedavno i TV lice, demantovala je učešće u rijalitiju Zadruga, koji počinje 6. septembra na Pinku...Doktorka Nada Macura je ranije za domaću štampu potvrdila da je dobila ponudu, ali nije otkrila da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.