Načekaćemo se za sahranu

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Načekaćemo se za sahranu"

Majka Entonija Burdejna otkrila šta je učinjeno sa njegovim telom.

Samoubistvo TV kuvara Entonija Burdejna šokiralo je javnost, a sada je njegova majka Gledis Burdejn rekla da je kremiran u Francuskoj.

Burdejn je sebi oduzeo život u kupatilu hotelske sobe u Francuskoj, a porodica čeka da njegovi posmrtni ostaci budu prebačeni u Ameriku.

Prepoznajte suicidalne misli i POMOZITE!

"Kremiran je u Francuskoj, ali neće nam poslati pepeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << još nekoliko dana. Živela sam u Francuskoj, znam kakve su formalnosti – ništa se tamo ne završava brzo," ironično je rekla Gledis Burdejn tom listu.

Autor kultnih kulinarskih putopisa "Bez rezervacije" i "Neistraženi delovi" oduzeo je sebi život vešanjem, i nije ostavio poruku kojom bi ukazao na razlog samoubistva.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.