Izvor: Blic, 10.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na žurci sa 'Kriminalcima'

Na žurci sa 'Kriminalcima'

Bend 'Fun Loving Criminales' tražio je od organizatora večerašnjeg koncerta: tri para crnih čarapa, tri bele majice, teretanu i mogućnost da se okupaju u bazenu.

I da, s obzirom na to da je reč o Njujorčanima, imali su specifičan zahtev za led i piće - piće stoji u ledu, a ne led u piću, i zbog toga, želimo mnooogo leda - stoji u ugovoru. I tako, svi su već spremni za veliku i dobru žurku koja će se održati u Hali sportova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Novom Beogradu.

A posle svirke velika žurka u 'Bitef Artcafeu', gde će nastupiti 'Dildo funk', a posle ponoći se očekuju i momci iz benda. Pa da ne biste propustili ovu sjajnu zabavu, i ako još niste kupili karte, 'Blic' i Koncertna agencija B92 će pet najbržih čitalaca koji od 11.00 do 11.05 pozovu broj 30-61-330, nagraditi sa po jednom ulaznicom i majicom 'Džonija Vokera', generalnog sponzora koncerta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.