Na televiziji gledamo ljude bez osnovne škole

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Na televiziji gledamo ljude bez osnovne škole"

Zvezda serije "Istine i laži" otvoreno o vremenu u kojem odrasta njen sin - izlascima i tekstovima pesama od kojih ju je sramota

Glumica Jana Milić nedavno je MONDU pričala o pretnjama koje joj stižu preko Instagrama, a sada je otkrila i šta u vreme društvenih mreža i "tekstova pesama od kojih ju je sramota" misli o odrastanju sina Đorđa.

"Srećna sam što sam živela u nekom lepšem vremenu, a iskreno, strah me je kako će moj Đorđe da odraste u ovo doba kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sve obrnuto", rekla je glumica za "Vip", dodatak lista "Alo" i nastavila:

"Ne razumem klinke koje se skinu"

"Izlazi se u jedan, leže u šest ujutru, spava do podne... Sramota me je od muzike koju mladi slušaju, repertoara, tekstova tih pesama. Jedva da imaju 20 godina, a vraćaju se kući u zoru. Mnogo pogrešnih uzora imamo, dajemo medijski prostor ljudima koji nemaju osnovnu školu, baš smo postali loši", rekla je Jana Milić.

Podsetite se i priloga za MONDO TV:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.