Na sud zbog zlostavljanja sa smeškom na licu!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sud zbog zlostavljanja sa smeškom na licu!

Slavni glumac tvrdi da nije pipao mladića, i nakon što je zamolio sud da mu odobre da se ne pojavi na suđenju, ipak je na kraju došao u zakazano vreme.

Oskarovac Kevin Spejsi u ponedeljak je trebalo da se pojavi na sudu, gde se protiv njega vodi proces zbog napastvovanja osamnaestogodišnjeg mladića.

Spejsi (59) je optužen pred sudom na Nentaketu zbog pipanja konobara (18) u baru na tom ostrvu, i preko svojih advokata se izjasnio da nije kriv, prenosi "Si-En-En".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Glumac je zamolio sud da mu se dozvoli da ne prisustvuje početku procesa, jer živi u drugoj državi i veruje da bi njegovo prisustvo "negativno uticalo na publicitet koji slučaj svakako već dobija u medijima".

Ipak, sudija nije dozvolio glumcu odsustvo, pa su kamere zabeležile dolazak Kevina Spejsisa u sud. Spejsi je delovao raspoloženo i smeškao se kamerama.

Incident se odigrao u baru na Nentaketu u julu 2016. godine, a mladić je prijavio policiji da ga je Spejsi dodirivao po butinama i zavlačio mu ruku u pantalone. Američki mediji prenose da su okolnosti slučaja zbunjujuće, jer je utvrđeno da je neimenovani mladić najpre ubeđivao Spejsija da ima 23 godine, a zatim, umesto da se brani kada ga je glumac napao, je uzeo mobilni telefon i snimio "pipanje", i potom ga prijavio policiji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kevin Spejsi na sudu negirao optužbe za napastvovanje

Izvor: VOA, 07.Jan.2019

Glumac Kevin Spejsi izjasnio se da nije kriv za seksualni napad na 18-godišnjaka u jednom baru u Nantaketu, Masačusetsu pre dve godine.  Spejsijevo pojavljivanje na sudu pratile su brojne TV ekipe. Njegov advokat Alan Džekson tvrdi da su snimci sa mobilnog telefona navodne žrtve glumca najverovatnije...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.