Na šta si spala... (FOTO)

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na šta si spala... (FOTO)

Brutalni komentari na Instagramu atraktivne glumice.

Zvezda "Underworld" serijala Kejt Bekinsejl, ozvaničila je vezu s komičarem Pitom Dejvidsonom, bivšim verenikom Arijane Grande.

Par je prisustvovao hokejaškoj utakmici na kojoj su se više ljubakali nego gledali šta se dešava na terenu, nakon čega su pratioci lepe Kejt osuli paljbu na njenom Instagramu.

Pit Dejvidson se ranije našao na meti fanova Arijana Grande, jer je otvoreno govorio o mentalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << problemima s kojima se borio i bori i dalje, a sada se tirada "onih što znaju bolje" prelila s Arijaninog na Kejtin Instagram.

Foto: Guliver/Getty/Jeff Kravitz

"Da li je moguće da si spala na njegov mentalni nivo", glasio je samo jedan u moru negativnih komentara nakon objave slika koje potvrđuju da su glumica i komičar u vezi. "Šteta, bila si takva dama...".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.