Na prodaju stan U BEOGRADU za samo 12.000 evra! Renoviran i uknjižen, ali će vam TREBATI JAK ŽELUDAC za jednu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 12:28

Na prodaju stan U BEOGRADU za samo 12.000 evra! Renoviran i uknjižen, ali će vam TREBATI JAK ŽELUDAC za jednu stvar

Ovako nešto teško da se može naći u dva primerka.

Već je svima dobro poznato "trenutno" stanje na tržištu nekretnina, koje zapravo traje već pune dve godine. Cene kvadrata su nikad veće, a ukoliko ste u situaciji da Vam je baš u ovom trenutku potrebna sopstvena nekretnina, a imate ograničen budžet, gotovo je sigurno da ćete nekih zahteva i želja morati da se odreknete.

I dok su cene stanova za izdavanje u blagom padu ili stagnaciji, kada je reč o prodaji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacija je i dalje "kritična".

Jedan oglas privukao je ogromnu pažnju budući da na prvi pogled deluje idealno, ali kada se malo bolje pogleda stanje nije ni baš tako. Naime, na internetu je osvanuo oglas u kojem se prodaje stan, u Beogradu, tačnije u Padinskoj skeli, renoviran, uknjižen, a cena mu je neverovatnih 12.000 evra!

Ipak, kada kliknete na oglas ubrzo postaje jasno da je reč zapravo o sobi od 16 kvadrata, koja čak nema ni sopstveno kupatilo. Soba jeste renovirana, sa novom pvc stolarijom i laminatom, ali ako vam se ujutru žuri da se spremite za posao, moraćete da se naoružate stprljenjem dok ostali stanari sa sprata ne završe svoje potrebe u kupatilu...

S druge strane, kako je naznačeno u oglasu, imate mogućnost i kupovine čitavog sprata, kako kažu po povoljnoj ceni, pa bi kupatilo bilo samo vaše, ali u tom slučaju svakako morate izdvojite znatno više novca od 12 hiljada evra.

- Uknjižena, odmah useljiva soba u održavanoj zgradi na dobroj lokaciji, blizu snabdevanja i prevoza, sa korišćenjem zajedničkog komfornog renoviranog kupatila sa još 3 sobe na spratu (postoji mogućnost kupovine dodatne pojedinačne sobe ili cele etaže po pristupačnoj ceni).

Srbija Danas/Halooglasi.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.